Narodni poslanik Radomir Lazović ocenio je da u Srbiji postoje važnije stvari od izbora i dodao da su to zahtevi sa protesta. “Ako vlast ne želi da ispuni ove zahteve, počistićemo ih sa političke scene”, poručio je Lazović.

Lazović je u uključrenju u specijalnu emisiju TV N1 pojasnio zašto je u toku današnjeg protesta, preko puta policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, na zgradi bio okačen transparent protiv provladinih medija.

„Ono što možete videti na zgradi je deo poruka sa ovog protesta koji se odnosi na medije, a u sklopu zahteva koji su izneti. Na tom transparentu nalaze se simbolično logotipi onih televizija i dnevnih novina koji su najviše širile mržnju i nasilje u našem društvu do sada“, kazao je Lazović i podsetio na zahteve protesta.

Ocenjuje da su ti mediji „produžena ruka režima u sejanju mržnje i nasilja“.

On je ponovio da je podrška današnjeg protesta policajcima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću.

Pročitaj i ovo:

Veselinović: Zaštitićemo Savski kej i nasip od Šapićeve bahatosti

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Dobrica Veselinović, i kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda, Miloš Pavlović, sa liste „Biramo Beograd”, u subotu, 11. maja, obratili su se građanima i medijima sa Savskog keja, mesto koje je odabrano kao početna tačka povodom nedavnog nasilničkog ponašanja bivšeg gradonačelnika Aleksandra Šapića.