Danas je održana konferencija za medije koalicije Moramo – Za dobar grad u Gradskoj skupštini, na kojoj je najavljena 10. sednica Skupštine grada Beograda.

Šef odborničke grupe, Dobrica Veselinović je na konferenciji za novinare rekao da sutrašnja sednica Skupštine grada Beograda “neće biti toliko obeležena ni velikim projektima, ni rebalansima budžeta, ni rebalansima poslovanja gradskih komunalnih preduzeća, već će biti obeležena neadekvatnim i vrlo nedoličnim ponašanjem i odgovorom grada i gradonačelnika na nasilje koje se desilo u Beogradu”.

Beogradu treba promena, potrebni su mu vanredni izbori, izjavio je Dobrica Veselinović i dodao da ne zna zašto se gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić “toga plaši i krije” kada je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da “izbore možemo da imamo kad god želimo”.

Za utorak, 20. juna, zakazana je deseta sednica Skupštine grada Beograda sa više od 40 tačaka dnevnog reda.

Pogledajte celu konferenciju za medije:

Pročitaj i ovo:

Veselinović: Zaštitićemo Savski kej i nasip od Šapićeve bahatosti

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Dobrica Veselinović, i kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda, Miloš Pavlović, sa liste „Biramo Beograd”, u subotu, 11. maja, obratili su se građanima i medijima sa Savskog keja, mesto koje je odabrano kao početna tačka povodom nedavnog nasilničkog ponašanja bivšeg gradonačelnika Aleksandra Šapića.