Danas je sasvim jasno zbog čega nova Vlada mora da ima 29 članova. Jedan deo čine partijski kadrovi od poverenja, koji bi i inače bili tu, a drugi deo čine statisti sa biografijama.

Ja ne dovodim u pitanje biografije i lična i profesionalna dostignuća onih koji su predstavljeni kao ekspertski deo ove vlade. Verujem da su njihove namere časne i da smatraju da je to način na koji će pomoći svojoj zemlji.

Želim samo da ih podsetim u kakvo su se društvo uhvatili.U vašim redovima danas sede:

– Bar dva dokazana plagijatora;
– Čovek zbog koga su nastavnice Visoke medicinske škole ostale bez posla;
– Čovek za koga je sam predsednik države rekao da je naložio nezakonito rušenje u Savamali;
– Čovek koji je izbegao odgovornost za pad helikoptera 2015. godine i
– Čovek je seksističkim komentarima ponižavao novinarke.

Imajte to u vidu kada budete ažurirali svoje biografije. Zapitajte se za šta ste založili svoj lični i profesionalni integritet.

Pročitaj i ovo:

Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin: Izborima ćemo upoznati sugrađane da postoji alternativa

Senka Jankov iz koalicije Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin rekla je gostujući u Marker razgovoru da razlog zašto opozicija u Zrenjaninu ide u dve kolone na izbore koji se održavaju 2. juna jeste, jer je, kako kaže, došlo do razilaženja u načinu na koji će prići građanima, međutim dodaje da i dalje postoji želja za saradnjom. Kaže i da se nada da će u 20 dana koliko je ostalo do izbora uspeti da upoznaju sugrađane sa tim da, kako kaže, postoji alternativa.