Odbornici Ne davimo Beograd Dušan Pavlović i Anđela Ruvidić zajedno sa članovima opštinskog odbora Zvezdara posetili su Mali Mokri Lug i razgovarali sa sugrađanima.

Meštani ovog kraja ukazali su na mnogobrojne probleme sa kojima se susreću, a bezbednost saobraćaja istakli su kao prioritet. Pristupne saobraćajnice jedinom vrtiću u kraju su u jako lošem stanju, trotoara ili nema, ili su ih zauzeli automobili, tako da su roditelji s decom prinuđeni da idu ulicom. Pored toga, veliki problem predstavlja i neadekvatno regulisane ulice (Bosanska i Prvomajska), koje povezuju autoput i Bulevar kralja Aleksandra, gde fali trotoar i nema dovoljno prostora za pešake, a automobili se kreću velikom brzinom. Baš se u Bosanskoj ulici nalazi Zdravstvena stanica Mali Mokri Lug, što znači da svi oni kojima je potrebna zdravstvena pomoć moraju proći kroz ovu ulicu. Bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a posebno dece, mora biti podignuta na najviši mogući nivo, kako u Malom Mokrom Lugu tako i u celom Beogradu, zato Ne davimo Beograd ima plan za podizanje bezbednosti saobraćaja.

Ukoliko živite u Malom Mokrom Lugu i želite da učestvujete u rešavanju problema sa kojima se svakodnevno suočavate, pišite nam na [email protected]

Pročitaj i ovo:

Protest povodom najave rušenja Hotela Jugoslavija

Povodom najave rušenja hotela Jugoslavija i izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa, koji je u suprotnosti sa potrebama građana i očuvanjem kulturno-istorijskog nasleđa ovog dela Beograda, Zeleno-levi front organizovaće protest u subotu, 27. aprila 2024. godine, sa početkom u 12h, ispred hotela Jugoslavija.

Robert Kozma za Vreme: Biram borbu!

Kriminalni režim odavno nema legitimitet. Jasno je da u Srbiji nema demokratije. Izlaskom na izbore ne daje mu se legitimitet, kao što se ni prihvatanjem mandata u Narodnoj skupštini ne priznaje da su izborni uslovi bili pošteni ili da nije bilo krađe.