Mi iz Zeleno-levog kluba, Ne davimo Beograd, Moramo smo u stalnoj komunikaciji sa građanima širom Srbije, kao i sa građanima na Kosovu i Metohiji. Razgovaramo sa ljudima i zajedno insistiramo na onome što je pravi patriotizam, a to je rešavanje svakodnevnih problema koje građani imaju.

To su problemi sa kojima se suočavaju upravo naši građani na Kosovu i Metohiji, kada se, na primer, dovijaju da nabave lekove na recept iz centralne Srbije, jer naše apoteke nemaju licencu za rad na Kosovu i Metohiji. To je rezultat, odnosno neuspeh vaših pregovora; pregovora koje Srpska napredna stranka vodi gotovo deset godina.

Gurnuli ste naše građane u procep, u situaciju da ih Kurtijeva politika može kriminalizovati, optuživati da su šverceri i krijumčari, a oni samo žele da nabave lekove, da imaju zdravstvenu zaštitu, jer je to jedini način da se leče, a da lekove ne plaćaju skupo u privatnim apotekama.

A kada neko od građana, upravo iz srpske zajednice sa Kosova i Metohije, postavi pitanje u vezi sa ovim, iznese kritiku i pobuni se, onda bude šikaniran i zastrašivan od strane Srpske napredne stranke i od Srpske liste koju vi podržavate, i to od onih političara i aktera koji teško da se mogu smatrati samo političarima.

Pročitaj i ovo:

Koalicija “Biramo Beograd” potpisala sporazum

Predstavnici koalicije "Biramo Beograd", koju čini šest dosadašnjih članica "Srbija protiv nasilja" obratili su se javnosti nakon odluke da zajednički nastupe na predstojećim izborima. Ozvaničili su da su potpisali koaliciju o zajedničkom nastupu na izborima i izjavili da danas kreću u skupljanje potpisa.

Biramo Zrenjanin!

Predstavnici sedam opozicionih političkih stranaka potpisali su sporazum o formiranju koalicije "Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin".

Formirana koalicija Biramo borbu, biramo Užice!

Političke stranke Zeleno-levi front i Narodni pokret Srbije danas su u Užicu potpisale sporazum o obrazovanju koalicije BIRAMO BORBU, BIRAMO UŽICE radi podnošenja liste za učešće na lokalnim izborima za odbornike Skupštine grada Užica koji će se održati 02. juna 2024. godine.