Danas je u Beogradu i velikom broju gradova širom Srbije počelo prikupljanje potpisa za predsedničku kandidatkinju zeleno-leve koalicije MORAMO, profesorke Biljane Stojković.

prikupljanje potpisa Biljana stojkovic

Koalicija MORAMO je nova zeleno-leva politička snaga u Srbiji, a kandidatura profesorke Stojković je naša iskrena želja da se svim onim ljudima kojima je stalo do socijalne pravde, zdrave životne sredine i demokratije ponudi pravi izbor na predsedničkim izborima.

“Pozivam sve ljude da nam se pridruže i da svojim potpisom podržite ideju da Srbija može drugačije, može bolje, može zeleno, može tako da uvažavamo jedni druge, da se borimo da živimo u dobroj zemlji, da živimo u dobrom gradu i da prosto budemo ponosni na okruženje i društvo kome pripadamo.” – poručio je Radomir Lazović.

“Jako je važno da podržimo potpisom našu kandidatkinju za predsednicu Srbije, profesorku Biljanu Stojković, koja će voditi institucije tako da one budu otvorene za građane i potrebe građana, koja će se boriti da možemo da živimo u Srbiji dostojanstveno i od sopstvenog rada, i koja će se boriti za to da svi u Srbiji možemo da dišemo čist vazduhi punim plućima.” izjavio je Robert Kozma iz Ne davimo Beograd i koalicije MORAMO.

Lokacije na kojima možete potpisati u Beogradu:

https://nedavimobeograd.rs/prikupljanje-potpisa/

Lokacije na kojima možete potpisati u drugim gradovima u Srbiji:

https://www.moramo.rs/lokacije-za-prikupljanje-potpisa-za-predsednicku-kandidaturu-biljane-stojkovic-2/

Pročitaj i ovo:

Larisa Iljin, kandidatkinja ZLF-a za predsednicu opštine Zemun ispred koalicije Biramo Zemun

Koalicija „Biramo Zemun“ saopštila je danas da za predsednicu te opštine na izborima 2. juna kandiduje doktorku biologije Larisu Ilijin, koja je članica Zeleno-levog fronta (ZLF). Larisa Ilijin je rođena 1971. godine, a osnovnu školu i gimnaziju je završila u Zemunu, nakon čega je diplomirala na Biološkom fakultetu u Beogradu, gde je i magistrirala i doktorirala. Od 1996. godine zaposlena je na Institutu za biološka istraživanja „Siniša Stanković“.

Veselinović: Zaštitićemo Savski kej i nasip od Šapićeve bahatosti

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Dobrica Veselinović, i kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda, Miloš Pavlović, sa liste „Biramo Beograd”, u subotu, 11. maja, obratili su se građanima i medijima sa Savskog keja, mesto koje je odabrano kao početna tačka povodom nedavnog nasilničkog ponašanja bivšeg gradonačelnika Aleksandra Šapića.