Иницијатива Не давимо Београд вас позива на завршни догађај и прославу завршетка предизборне кампање и улазак Иницијативе у скупштину града Београда!

Током ове кампање уз учешће несагледивог броја људи успели смо да покажемо како се бори за наш град. Били смо на улици, у блоковима, на Савском насипу, хапсили су нас у Херцеговачкој. Лепили смо плакате, писали графите, организовали протесте, разговарали у месним заједницама, расправљали се у штабу. Све оно што смо и до сада радили, и што ћемо наставити да радимо у будућности.
Борбе са улица Београда преносимо и у Скупштину града!

Позивамо вас да нам се придружите у четвртак од 20h до 00h у простору напуштеног војног објекта у улици Сибињанин Јанка број 9.

Град Београд располаже са великим бројем некоришћених простора у јавном власништву који би могли бити искоришћени тако да од њих имају корист угрожени грађани, организације које се баве културом, социјалом или заједница у којој се налазе. Ово је један од тих простора и организацијом завршног догађаја у њему, желимо да покажемо своју посвећеност овој теми.

Агенда:
20h Окупљање, кувано вино, приче из кампање
21h Поздравни говори
22h Концерт
23h Ђ Флип сет

Биће топло (потрудили смо се), биће страва!

Чији град?

П.С. Долази и паткомобил!