Због објављивања снимка на коме се види да радови на градилишту у 4 велике градске улице стоје, иницијатива Не давимо Београд нашла се на удару напредњачких ботова, који су за нешто мање од сат времена оставили преко 1500 коментара. На снимку се види да су машине угашене, а да на целом градилишту у 27. марта једва да има по који радник. Због своје неусклађености са другим раскопавањима, ово градилиште проузроковало је огромне проблеме у градском саобраћају, а због лоше организације, чини неподношљивим живот станарима оближњих улица. Иницијатива Не давимо Београд у обиласку градилишта и укључењу уживо отворила ова питања, а уместо одговора, уследила је лавина ботовских коментара, претњи, увреда и сличних напада.

За само сат времена од када је видео објављен, преко 1500 коментара са сличним порукама остављено је испод њега. Ботови верују да се ради у најбољем интересу грађана, оптужују нас да нам смета напредак Београда, исказују веру у градску власт и председника, али и вређају, нападају и прете. Број коментара и даље расте.

Погледајте снимак на коме се види да нема радова:

Radovi u 4 velika bulevara stoje, nema nigde radnika, iako prouzrokuju velike probleme u saobraćaju, kao i muke stanarima koji zive pored lose organizovanog gradilišta. Sve detalje naci cete na linku:https://nedavimobeograd.rs/rekonstrukcija-cetiri-velike-gradske-ulice-bi-morala-biti-drugacija/

Posted by Ne davimo Beograd on Среда, 07. август 2019.