Poslali smo pismo podrške pokretu URA koji je deo koalicije “Crno na bijelo” koja učestvuje na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori koji se održavaju 30. avgusta:

Dragi prijatelji i prijateljice,

Povodom nastupajućih parlamentarnih izbora u Republici Crnoj Gori koji će se održati u nedelju 30. avgusta 2020. godine, inicijativa Ne davimo Beograd upućuje podršku koaliciji „Crno na bijelo“ i građanskoj platformi URA.

Sa velikom pažnjom i nadom iščekujemo rezultate izbora u Crnoj Gori i nadamo se vašem dobrom rezultatu. Sigurni smo da će građani Crne Gore u vama naći iskrenog, požrtvovanog i upornog borca za javni interes, očuvanje i unapređenje javnih dobara, klimatsku pravdu, očuvanje životne sredine i energetsku tranziciju i održivu mobilnost, kao što ste već dokazani borci protiv korupcije i kriminala.

U ovom teškom trenutku, kada su naša društva suočena sa velikom pretnjom pandemije COVID 19, posebno je važno da prepoznamo važnost solidarnosti, jednakosti, tolerancije i brige kako za najugroženije kategorije stanovništva, tako i za sve naše ljude.

Znajte da u toj borbi niste sami i da smo svim srcem uz vas.

Do pobede!

Pročitaj i ovo:

Ukinimo BusPlus: Apexu istekao ugovor

Nakon što je firmi Apex Solution Technology istekao ugovor za sistem naplate javnog prevoza BusPlus, inicijativa Ne davimo Beograd poziva grad da odustane od ovog štetnog posla i vrati naplatu u nadležnost grada.